Wenst u preventief gezondheidsadvies, informatie over (sport)voeding? Contacteer ons telefonisch +32 (0)56 351 234 of via mail info@apotheekmeensepoort.be.
De apotheek is op weekdagen doorlopend open van 9:00 tot 18:30; op zaterdagen van 9:00 tot 12:30.















Zachte mutsjes voor sterke personen

Wikkelmutsen, voorgevormde sjaals, mutsjes en slaapmutsjes van het merk Rosette La Vedette voor mensen die hun haar verliezen tijdens chemotherapie. Speciaal ontwikkeld voor en door mensen die deze ingrijpende ziekte van dichtbij meemaken. De mutsjes en sjaals zijn gemaakt uit zachte stoffen zonder schurende naden, vervelende stiksels of spannende elastieken, wat zorgt voor een optimaal draagcomfort.

U kan bij ons terecht voor het kiezen van de juiste stof en kleur. Daarnaast helpen wij u ook persoonlijk en in alle discretie bij de keuze van een muts of sjaaltje.


Wereld diabetes dag - 14 november 2018

WDD - de belangrijkste wereldwijde bewustwordingscampagne over diabetes

Wat weet u over uw bloedsuiker?

Op Wereld Diabetes Dag kan u gratis uw bloedsuikerspiegel meten in onze adviesruimte in de apotheek.
U krijgt tips en advies om de meting correct uit te voeren.
We werken bij voorkeur op afspraak. Contacteer ons via email (info@apotheekkortrijk.be), of telefonisch  (056 351 234).

De Vlaamse Diabetes Vereniging vzw is een themavereniging met meer dan 22.000 leden, die alle aspecten van diabetes behartigt en iedereen die met diabetes te maken heeft, een helpende hand wilt reiken. De organisatie biedt informatie, belangenbehartiging en mogelijkheden om andere mensen te ontmoeten op tal van activiteiten

Meten van bloedsuiker?

Hier voordelig glucosemeters en toebehoren aankopen.